Blog

Nathalie Lippens / DIY  / Mannen, geef die kast wat kleur!

Mannen, geef die kast wat kleur!

Vorige week vertelde ik al over de nieuwe lentecollectie bij de vrouwen, maar nu is het de beurt om kennis te maken met de nieuwe collectie voor de mannen.

Heren ik kan jullie nu al zeggen, dat jullie kleerkast heel wat kleurrijker zal worden. De winkels zullen deze lente gevuld worden met felle kleuren of prints van palmbomen. Geen paniek! Jullie zullen er niet gek uitzien. Ik zal terug enkele van mijn favoriete combinaties tonen. De één is  al wat subtieler dan de andere.

 

Ben je iemand die niet zo van kleur houd? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Door met prints te werken, geef je jouw outfit kleur zonder te overdrijven. Hier gaan we telkens maar met 1 kledingstuk spelen. Zo ben je toch speels, zonder te overdrijven. Je kan het iets minder fel doen opvallen door met zwart/grijs te combineren. Uiteraard is dit niet professioneel, maar een casual outfit.

  

Niet opvallend genoeg of liever de zomerse toer opgaan? Haal de bloemen, palmbomen, flamingo’s,… dan maar boven. Je kan het als T-shirt dragen, of als kostuum. Dit zijn kledingstukken die feller zijn, dus ook enige durf vragen. Ben je hier niet van overtuigd, laat ze dan ook hangen. Om dit te dragen moet je zelfzeker en met opgeheven hoofd kunnen stappen. Anders gaat de outfit met jou lopen en zullen de reacties van anderen niet positief zijn.

 

   

  

 

 

Wil je toch prints en professioneel combineren. Ga dan voor de subtiele prints op je voeringen of speel met prints binnenin je kostuumvest. Het is professioneel en toch kan je jouw creativiteit laten gelden.

Geen liefhebbers van deze stijl? Speel dan met kleuren! Je kan met felle/flashy kleuren werken, of van die afgetrokken/ oude kleuren. Je kan hier zelf kiezen hoe fel je gaat. Probeer enkel op te letten, dat de kleuren aan je gezicht je niet te bleek maken. Een vrouw kan dit al eens wegmoffelen met foundation, maar de meeste mannen zijn hier niet zo dol op. En wat je zeker niet wilt hebben is dat je baas denkt dat je er moe of ziek uitziet.

Tip: Als je professioneel wilt blijven kies dan niet voor de felle/ flashy kleuren. Je kan dit wel als voering kiezen of als een accent op je kleding.

 

Dit zijn kort samengevat de trends van 2017. Mannen nu is het aan jullie! Vul je kleerkast maar aan met deze leuke prints en kleuren. Heb je twijfels of je niet als een kleurboek over straat zal lopen? Je mag me altijd sturen en ik geef met plezier mijn mening en/of tips.

Geen reacties

Geef een reactie