Blog

Nathalie Lippens / DIY  / Spring make-up colors
spring colors

Spring make-up colors

 

Na het bespreken van de nieuwe lentecollectie voor mannen en vrouwen, is het nu de beurt aan make-up. En je kan het al raden, ook deze is kleurrijk! Laat mij jullie even de nieuwe trends en kleuren voorstellen.

Iedereen kent wel de befaamde wing. Deze is nog altijd de make-up look van het jaar, alleen wordt die wat gepimpt. Weg met de zwarte liner en welkom kleur ( wit, roze, blauw,..) of glitter. Dit maakt je look krachtiger en uniek.

Fan van een zwarte eyeliner? Geen probleem. Die dient ideaal als basis om daarboven een fijn gekleurd lijntje op te zetten.

Je hoeft hiervoor niet alle winkels af te gaan op zoek naar twintig potjes eyeliner, maar kies je favoriete lipstick en voila, een nieuwe eyeliner.

Tip: Wil je deze look professioneel houden? Ga dan voor 1 kleur (geen glitter) en hou uw oogschaduw ook subtiel.

wing makeup wing makeupwing glitter white wing

Geen eyeliner fan? Speel dan met de felle oogschaduwkleuren. Je maakt het zelf zo fel of zacht als je wilt. Door er een donkere kleur aan te te voegen, zal het minder fel waargenomen worden. Jij bent  de baas als het op make-up aankomt. Je kan altijd zelf kiezen hoe fel welke kleur naar boven moet komen. Nog iets leuks aan make-up, is het feit dat het snel weg is. Niet tevreden? Neem een wattenstaafje en wat cleaner en weg is het.

Tip: Wil je een kleur volledig naar boven laten komen? Neem wat kleur met je vinger en dep het op je oog. Zo is de intensiteit veel hoger.

pink orange green alles

Als laatste hebben we de lippen. Je hoeft maar een kleur op te noemen of ze bestaat in lippenstift. En anders vind je ze wel in een gloss. Voor iedereen wat wils. Ideaal! Want geef toe, er is geen betere accessoire dan een bijpassende lippenstift. Je kan ze doen matchen met je outfit of aan je mood. Ik denk maar aan een knalrode lippenstift als je een etentje hebt, of een naturelle als je moet solliciteren of een donker paarse tijdens een avondje uit.

Waarom niet een stapje verder gaan? Ga voor een metallic kleur, blauwe lippenstift of combineer je twee favoriete kleuren en maak een ombre! Voor jullie mij volledig gek verklaren, kijk naar de foto’s hieronder, vind je deze niet mooi en classy? Is er enige durf voor nodig? Ja misschien.. En in het begin zullen de mensen raar kijken, maar tijden veranderen en mode ook.

dark lips glitter lips soft colors metallic lips ombre lips blua lips

Hopelijk heb ik jullie inspiratie aangewakkerd, want nu is het aan jullie. Creëer jullie favoriete looks, leef je uit en geniet ervan. Tot volgende week!

Geen reacties

Geef een reactie