Blog

Nathalie Lippens / DIY  / Carnaval!

Carnaval!

Het is weer zover, de leukste periode van het jaar. We worden overspoeld met feestjes en we mogen ons nog eens verkleden. Tijd dus om uw foutste kledingstukken boven te halen.

Ik heb voor jullie al eens wat onderzoek gedaan, en heb de gekste/ mooiste verkleedlooks hieronder opgesomd.

De animatiefilms en disneyfiguren blijven het steeds goed doen! Denk maar aan de animatiefilm Trolls. Ze zijn kleurrijk en makkelijk te creëren. Neem een grote pot gel en zet al je haar recht. Nu nog wat met kleuren spelen en klaar is kees.

Liever iets stoerder? Een piraat van de Caraïben? Neem wat oude kleren en maak er enkele scheuren in, een band in je haar en de outfit is compleet. Nu nog als finishing touch de ogen zwart maken en je bent een piraat. Hieronder heb ik enkele inspiratiefoto’s voor disneylooks.

Ben je iemand die wel van eten houdt? Ga dan voor je lievelingssnack of fruit. Niks is leuker dan als een ananas of M&M te gaan. Crepeer je haar, gooi er wat popcorn in en zoek je een leuk rood kleedje/rok. Voilà fashion en eten gecombineerd, kan het nog beter?

Ook nog één van de populaire looks, blijven de dieren. Kruip in de huid van een tijger of een giraf. Je kan het zelf makkelijk namaken of je koopt één van de leuke kostuums. Nu nog je grimekunsten bovenhalen (of mij contacteren) en je bent klaar. Eens volledig over the top gaan? Combineer dieren en fantasie en maak een draak of unicorn. Fluffy en roze met heel wat glitter en je bent betoverend mooi!

Op internet zag ik al dat glitter en pailletten zeer hard in de smaak valt. Je kan dit aan een look voegen (zeemermin/roma vrouw) of je creëert zelf een look. Laat die creativiteit maar losgaan!

Tot daar kort wat deze carnaval hip en trendy is. Veel succes met de look, maar vooral veel plezier! Ik ben alvast benieuwd naar jullie foto’s.

Geen reacties

Geef een reactie