Blog

Nathalie Lippens / beach  / Let’s go to the beach!
beachwear

Let’s go to the beach!

We hebben ze al even mogen voelen, ons zonnetje. En wat doet ze deugd!Mijn lange broeken kregen een stamp opzij en de kleedjes en shortjes kregen een dichter plekje.  Eindelijk kunnen mijn melkflessen (benen) een kleurtje opdoen.

En waar kan je het best van al bruinen? Aan zee natuurlijk. Genieten aan het strand met een fris briesje en als het toch te warm is kunnen we afkoelen in de zee. Maar wat doe je nu aan? Je wilt dat het gemakkelijk zit, maar toch fashionable is. Daarom zal ik van kop tot teen jouw ideale strandoutfit bespreken.

Eerst en vooral beginnen we met het kiezen van ons badpak/ bikini. Deze zomer zijn de badpakken weer meer dan in. Je kan gaan voor de 90’s badpakken, die ons doen terug denken aan de serie baywatch of je gaat voor de sexy badpakken. Deze tonen een streepje bloot aan de buik of hebben een diepe uitsnijding. Hoe dan ook, ik ben fan!

Een badpak heeft ook zijn voordelen. Ze zitten gemakkelijk en comfortabel en je moet geen schrik hebben dat er bij een grote golf of bij het springen iets te veel bloot wordt gezien. Uiteraard heeft elk voordeel ook een nadeel. Je zal niet bruinen op je buik en het toilet bezoek is ook net iets minder makkelijk.

beachwear beachwear beachwear

Gelukkig zijn de bikini’s ook nog steeds zeer in en heb je er voor elk lichaamstype eentje. Heb je grote borsten, ga dan voor een bikini met iets meer ondersteuning. Zo zit deze ook comfortabel en oogt slanker dan dat je een bikini zonder steun zou dragen. Heb je last van een buikje? Kies dan voor de bikini’s met een hoger broekje. Zo wordt je buikje weggecamoufleerd en loop je zelfzeker over het strand. Niet zo zelfzeker over je benen? Neem een strandlaken/doek en  bind deze als een “rok” over je benen.

beachwear beachwear

Nu we ons swimwear gekozen hebben kunnen we overgaan tot de bovenkledij. Hier heb je ook zoveel keus. Je kan kiezen voor een jumpsuit, een lang kleed of rok, een kimono of een wijde losse broek. Deze ogen meteen zeer zomers en zijn stuk voor stuk modetrends.

Heb je een bikini of een badpak met veel prints? Kies dan iets subtiels/ eenvoudig als bovenstuk. Zo komen de prints al wat naar voren en worden de mensen nieuwsgierig naar je badpak/bikini. Wat ook altijd leuk is, is wanneer je bovenstuk wat transparant is. Zo kan je al wat showen met je zwemoutfit. Doe dit wel enkel als je ook zelfzeker bent over je lichaam. Het is niet de bedoeling dat als je, je niet zeker voelt dat je met gekruiste armen over straat loopt in de hoop dat je buik niet opvalt…

beachwear beachwear beachwear beachwear

De lange kleedjes/ rokken en broeken zijn dan weer ideaal als je na je dagje zonnen, nog een uitstapje wilt maken. Denk maar aan lekker gaan eten of een beachparty. Nu nog combineren met een leuke schoen en je outfit is tip top.

beachwear beachwear beachwear beachwear

We hebben nu onze kleren al gekozen, maar we zijn er nog niet. Je kan niet naar buiten zonder schoenen. Ik zie de meesten al denken, easy ik draag gewoon mijn slippers. Ja dat kan, maar waarom niet een beetje oppimpen. Er zijn ook zoveel leuke sandalen met parels of glitters. En stel je wilt daarna nog weg dan zijn sleehakken ideaal. Zo lopen comfortabel, je hebt ze snel uit of aan en je outfit is meteen classy.

Last but not least vergeet jouw accessoires niet! Wat accessoires? Ja je hoort me goed, de juiste hoed, ketting, armband,.. kunnen jouw look net dat extraatje geven die jou onderscheiden van de rest. Een hoed of hoofdband is heel gemakkelijk aan het strand. Het houd je haar in vorm en oogt zeer leuk. Een zonnebril is ook onmisbaar aan het strand! Maar een leuke ketting of arm/enkelband geeft die beachoutfit net dat tikje finesse. Plus voordeel hierbij is dat je een goede bruinmeter hebt.

beachwear beachwearbeachwear beachwear

Nu nog hopen dat de zon zich terug snel laat zien en dan zie ik jullie op het strand. Genieten met een lekkere cocktail en goed gezelschap. Wat willen we nog meer?

Geen reacties

Geef een reactie