Blog

Nathalie Lippens / DIY  / stripes all the way..
stripes all the way

stripes all the way..

Als er één iets nooit uit de mode zal geraken, dan zijn het wel de streepjes. Je hebt de marinestrepen, de gewone black and white, smalle, brede, horizontale en verticale strepen. Kortom, je hebt nooit twee maal hetzelfde kledingstuk in je kast hangen.

stripes all the way stripes all the way stripes all the way stripes all the way

Strepen kunnen casual, maar ook professioneel zijn. Je neemt bijvoorbeeld een neutrale outfit: blouse en lange broek, deze combineer je met een blauwe blazer. Deze blazer heeft als binnenvoering de marinestrepen. Vouw nu je mouwen tot drie kwart en je hebt net dat extraatje in jouw professionele outfit.

Je kan ook voor een broekpak gaan waarvan de naden in een andere kleur zijn. Het zijn subtiele streepjes, maar geven toch het vrolijke/ speelse aspect in je outfit.

stripes all the way stripes all the way stripes all the way

Strepen kunnen je ook langer of kleiner doen lijken. Door met verticale strepen te werken, maak je dat lichaamsdeel langer/ groter. Kleine verticale strepen zijn al voldoende.

stripes all the way stripes all the way

Omgekeerd willen mensen soms net wat kleiner ogen. Door eerst en vooral de verticale strepen te mijden, maar simpelweg door horizontale strepen te gebruiken. Ik hoor jullie al denken, gaan die mij niet breder maken? Wel, als je de strepen gebruikt waarvan het zwart en wit gedeelte even breed zijn dan wel. Maar als deze niet even groot zijn of de strepen zijn zig zag dan gaan ze je nooit breder maken.

stripes all the way stripes all the way stripes all the way

Als je voor een casual look gaat, kan je geen strepen genoeg dragen! Maar wanneer is het to much? Als je kiest om een maatpak van strepen aan te doen, hou je blouse of T-shirt dan heel neutraal. Kies je een gestreepte jurk? speel dan met neutrale juwelen en een leuke hoed. Door telkens met iets neutraals of een totaal ander motief te combineren, worden je strepen nooit te veel.

stripes all the way stripes all the way stripes all the way stripes all the way

 

Geen reacties

Geef een reactie