Blog

Nathalie Lippens / beauty  / De musthaves deze herfst!
fall looks

De musthaves deze herfst!

We hebben het allemaal al gevoeld, de warme dagen zijn voorbij en het tussenseizoen komt eraan. Een hatelijk seizoen om je te kleden. Een dikke trui of jas is te warm, maar zonder is het dan weer te kou…  Daarom heb ik in onderstaande blog drie verschillende outfits samengesteld, die ideaal zijn.

 

Bij de eerste look, gaan we werken met sjaals. Je kan er in de winkels niet omheen kijken. Overal hangen er luchtige, fleurige sjaals. Ideaal om rond je nek te dragen, ‘maar’ een sjaal kan ook als “jas” dienen. Je hebt het zeker al eens meegemaakt deze dagen. Je zit buiten te genieten van de zon en als die even weggaat, dan koelt het al snel af. Tegen de tijd dat je dan je trui hebt aangedaan is de zon er weer en moet je, je opnieuw uitkleden.  Een sjaal kan je snel rond jou slaan of zelfs met een riem aanspannen en dan creëer je de poncholook.

fall look fall look fall look fall look

Voor de tweede look werk ik met oversized sweaters. Ideaal voor de koudere dagen, of als het regent. De look straalt een gezellige sfeer uit, wat dit  100% een herfstlook maakt.  Een gebreide of wollen trui is nu helemaal in. Ze zijn lekker warm en zijn gemakkelijk. Perfect voor zowel een avondje in de zetel, voor een avondje weg, als voor een wandeling.

Let op! Als je met deze trui ergens blijft haperen, probeer dan niet verder te trekken, maar doe hem uit en keer hem binnenste buiten. Door nu met een haakje aan je uitgerokken stuk te trekken, zal de schade miniem blijven.

fall look          fall look                                                                            fall look                         fall look

Als laatste werk ik met de tussenseizoensjassen. Mijn grootste verslaving! Je kan er niet genoeg van in huis hebben… Ze passen bij elke outfit. Je hebt ze in het kort of lang. Je vindt ze ook in alle stoffen wat dan weer leuke combinaties geeft voor je outfit. Een outfit maak je niet alleen interessant met kleuren of prints, maar ook met texturen. Je kan een look die in ééndezelfde kleur is pimpen of toch extravagant maken enkel en alleen door met texturen te spelen.

fall look fall look fall look fall look fall look

Geen reacties

Geef een reactie