Blog

Nathalie Lippens / beauty  / Feelgood lockdown tips
blog lockdown

Feelgood lockdown tips

Blijf ik in mijn pyjama of doe ik toch kleren aan? Wat is het verleidelijk om in deze periode gewoon in je pyjama te blijven rondlopen. We mogen niet naar buiten gaan dus waarom moeite doen?
Laat nu net dat een probleem zijn. Het niet kunnen gaan werken,  niet mogen afspreken met vrienden en familie maakt ons automatisch een beetje down. Als we nu ook ons zelf niet meer gaan verzorgen, zal dit het down gevoel alleen maar versterken. Moeten we dan nog steeds een uur in de badkamer staan? Neen, zeker niet, maar door af en toe iets speciaals te doen fleurt het je dag toch een beetje op.
Met deze 3 tips hoop ik jullie dagen wat op te fleuren.

 

Tip 1: Probeer eens iets nieuws.

In deze tijd is het ideaal om eens iets nieuws te proberen. Bijvoorbeeld een felle lippenstift.
Ben je dit niet gewoon of draag je dit anders niet omdat het to much is? Laat dan eerst jezelf wennen aan een felle look. Door deze aan te brengen en telkens je een spiegel passeert eens goed te kijken, zal je merken dat die felle kleur je meer en meer aanspreekt. Hierdoor zal je na de lockdown sneller een fellere kleur durven nemen.
Ben je meer naturel in je kledingstijl? Shop dan online (liefst Belgisch) eens iets nieuws en out of comfort. Door dit binnen en alleen voor jezelf te dragen kan je er eerst aan wennen. Wil je toch de mening van een ander, kan je altijd even facetimen. Is het toch niet geslaagd? Geen probleem, niemand die het zag.

 

Tip 2: Draag iets comfortabel.

Vind je die strakke kleren niet leuk om aan je bureau/ tafel te zitten?
Draag dan een leuke home outfit of style jouw joggingbroek onder een leuke blouse of trui.
Je moet maar eens online kijken, heel wat winkels verkopen leuke en toch stijlvolle home outfits.
Dat zijn vaak wijde stoffen broeken die heel zacht en comfortabel zitten. Dit gecombineerd met een hemdje of wollen trui, maak het net iets chiquer. Moet je toch naar buiten? Geen probleem combineer met een leuke sneaker en een jas en het is volledig new york style.

comfort home work look comfort home work look comfort home work look comfort home work look

Tip 3: Doe iets met je haar.

De kappers zijn helaas gesloten dus die uitgroei komt tevoorschijn. Geen probleem met deze kapsels valt dit niet meer op. Maak wat vlechten, hierdoor wordt de uitgroei weggestoken. Verander je scheiding eens, je zal zien dit doet heel veel. Als laatste kan je altijd een kleurspray gebruiken.

Hairstyle Hairstyle Hairstyle Hairstyle

Is het model eruit en begint het te kriebelen om er zelf de schaar in te zetten? Dan zijn deze kapsels jouw redding.

Hairstyle Hairstyle Hairstyle Hairstyle Hairstyle HairstyleHairstyleHairstyle

Wil je graag een tutorial over één van deze kapsels? Laat het me weten en de populairste zal ik voor jullie filmen.

Geen reacties

Geef een reactie