Haar & make-up

Nathalie Lippens / Over / Haar & make-up

Make-up

Heb je een feestje, themaparty, sollicitatie of wilt u, zich gewoon eens laten verwennen? Dat kan allemaal! Ik heb een zeer uitgebreid gamma en kan u van zeer naturel tot special effects (horror)make-up maquilleren.

Als ik kom maquilleren vraag ik altijd wat u wilt. Mijn doel is dat uw eigen schoonheid nog meer naar boven wordt gehaald en niet dat ik u transformeer in een volledig nieuw persoon (tenzij u dat wilt natuurlijk).

Hebt u een themafeestje? Of wilt u de mensen op Halloween eens goed schrik aanjagen? Alles kan! Hier vraag ik wel dat je op voorhand iets van aanwijzingen of foto’s doorgeeft zodat ik goed voorbereid aan de slag kan.

Hebt u een kledingwinkel, en bedrijf of bent u fotograaf? Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen en zit graag eens samen om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Haar

Om uw look volledig af te werken, kan ik ook uw kapsel verzorgen. Van een brushing tot een casual/chique opgestoken kapsel. Liever vlechtjes? Geen probleem.

Graag eens extensions proberen? Dan kijken we welke het beste bij u passen en zullen we ze aan uw haarkleur aanpassen. Ik leer u deze dan aanbrengen zodat u ook achteraf gebruik van uw extensions kan maken.