Nathalie

Nathalie Lippens / Over / Nathalie

Over mij

Wie ben ik en wat zijn mijn doelen en passies?

Ik ben een make up artist, hairstyliste en kleur-, stijl- en imagoconsulente en barbier. Ik ben geboren te Gent en woonachtig in Lovendegem, waar mijn salon ook gevestigd is.

Ik heb mijn opleidingen make-upartist en kleur-, stijl- en imagoconsulent en barbier aan de schoonheidsschool afgerond. Daarna heb ik nog een vervolg opleiding special effects aan de Mud school verworven. Verder heb ik ook een diploma als eventmanager en weddingplanner.

Het feit dat ik jullie nu mag verwennen met mijn passie om jullie schoonheid nog meer te doen stralen is gewoon fantastisch.

De liefde en passie voor make up is al sinds kinds af aan aanwezig dat nooit is gestopt. Het feit dat ik jullie nu mag verwennen met mijn passie om jullie schoonheid nog meer te doen stralen is gewoon fantastisch.

Voor prijzen mogen jullie mij altijd bellen of mailen.

Nathalie Lippens

Make-up en haarspecialist

Inspiratie nodig? Bekijk mijn blog

Op mijn blog wil ik jullie graag tips en tricks geven over make-up en mode. Ik hoop dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen en de fashiongoeroes in jullie naar boven kunnen komen. Jullie mogen me zeker contacteren met vragen of met foto’s van jullie stijl. Het is niet alleen leuk dat ik jullie zou inspireren, maar het is leuk om net inspiratie uit jullie te halen.