Workshops

Nathalie Lippens / Over / Workshops

Nog op zoek naar een leuke uitstap met vriendinnen of een ideaal vrijgezellenactiviteit? Hier ben je op de juiste plaats.
Welke workshops kan je bij mij volgen?

Haar & Make-up

Ga aan de slag met haar en make-up om je vriendengroep extra te laten stralen.

Kleur-, Stijlanalyse

Ontdek of verfijn je stijl en onderga een life-changing event samen met je vrienden.

Personal Shopping

Koop eindelijk de perfecte outfit dankzij persoonlijk en gedetailleerd stijladvies.

Make-overs

Onderga samen de metamorfose die je altijd al wou maar nooit durfde doen.

Hulp nodig? Contacteer me voor meer info

Heb je vragen over de verschillende workshops? Heb je meer informatie nodig? Geef gerust een seintje, dan geef ik je graag meer info over de verschillende workshops.

Haar & Make-up workshop

Een haar en make-up workshop gaat als volgt: jullie kunnen met een groep tot max. 8 personen bij mij komen. Hier worden jullie verwend met een glaasje cava om de workshop alvast goed in te zetten. Ook zullen er verscheidene hapjes en drankjes voorzien worden.

Natuurlijk wordt er meer gedaan dan drinken en eten. Aan tafel is er per persoon materiaal voorzien dat jullie mogen gebruiken.

Bij een workshop is het de bedoeling dat jullie alles zelf leren doen. We gaan samen alles stap per stap overlopen. Eerst zal ik het voortonen en daarna gaan jullie aan de slag. Ik kom helpen waar nodig en geef tips wat bij u als persoon het beste past.

Als extra krijgen jullie een persoonlijke facechart, waarop alles staat van de gebruikte make up tot borstel. Na de workshop zijn jullie allemaal klaar om nog een stapje in de wereld te zetten.

Kleur-, stijlanalyse workshop

Een kleur-, stijlanalyse workshop gaat er iets anders aan toe dan de haar & make-up workshop. Uiteraard blijven de drankjes en hapjes hetzelfde, maar is het handiger om in een kleinere groep te komen. (+/- 5 pers.). Jullie zullen hier een quick kleur analyse van mij krijgen zodat we snel tot jullie type komen (zomer, herfst, winter of lente).

Daarna begint het echte werk. Samen gaan we op zoek naar leuke en originele combinaties die bij u passen. Ook overlopen we samen de nieuwste trends en kijken we welke per persoon past en gecombineerd kan worden.

Bij een stijlanalyse kijk ik dan welk type figuur je hebt en kunnen we de juiste kleren zoeken om jullie pluspunten nog meer naar voren te brengen.

Uit ervaring weet ik dat eigen pluspunten opnoemen moeilijk kan zijn, daarom dat het in groep nog leuker is en jullie elkaar hier in kunnen helpen.

Deze workshops zijn inspirerend, leuk maar ook emotioneel en zal jullie groep nog meer samenbrengen.

Personal shopping workshop

Zijn jullie echte shopsaholics? Dan is de personal shopping iets voor jullie. Hier zijn groepjes van max. 5 personen ideaal.

Bij een personal shopping spreken we af in een stad bij jullie in de buurt. Daar zal ik eerst een quick kleuranalyse uitvoeren voordat we gaan shoppen. Het is de bedoeling dat we samen uitzoeken wat bij u past.

Eerst zoeken we samen een outfit, daarna gaan jullie alleen aan de slag en zal ik ook nog één outfit per persoon voor jullie zoeken. Uiteindelijk hebben we dan:

 • Verscheidene outfits die van BH tot schoenen zijn samengesteld.
 • Elke outfit bevat kleuren die in jullie kleurenpallet zitten.
 • Er zijn zowel outfits voor plezier als voor werk.

Daarna is het aan jullie welke outfits jullie mee naar huis willen nemen.

Make-overs

Make overs hebben voor velen een hoge drempel en worden soms als beangstigend beschouwd. Hier wil ik alvast zeggen dat het nooit mijn bedoeling zal zijn om jullie onherkenbaar te maken. Daarmee bedoel ik, dat ik rekening hou met wie u bent en wat u wilt uitstralen. Kan het zijn dat je er compleet anders uitziet? Ja, dat is net de bedoeling, maar wij doen niks zonder uw toestemming.

Jullie kunnen bij make-over uit verschillende pakketten kiezen.

Bij de laatste twee gaan we jullie haar bij een kapper onder handen laten nemen. Ook zal er een voor en na foto genomen worden en krijgen jullie op het einde nog een shoot.

Altijd leuk om enkele groepsfoto’s te hebben als herdenking aan de make overs.

 • Make-over 1
  • Nieuwe outfit
  • Make-up
  • Brushing of opsteekkapsel
 • Make-over 2
  • Nieuwe outfit
  • Make-up
  • Nieuw kapsel (knippen)
 • Make-over 3
  • Nieuwe outfit
  • Make-up
  • Nieuw kapsel (knippen, kleuren, brushen…)

Deel met vrienden