Blog

Nathalie Lippens / Nathalie Lippens  / Opening style and beautysalon Nathalie Lippens

Opening style and beautysalon Nathalie Lippens

Eindelijk is het zo ver. Na lang werken, dromen en zweten, is mijn salon af! Volgend weekend (18 en 19 maart) open ik mijn deuren voor jullie. Daar ontvang ik jullie graag met een drankje en een woordje uitleg over wat ik allemaal doe.

Van container naar salon. Het leek me een onmogelijke opdracht, maar het resultaat is verbluffend. (spannend!) De containers zijn toegekomen zonder dak, vloer of deftige muren. Alles behalve salonwaardig! Maar met een nieuw dak en een jasje (houten planken) rondom de container zag  dit er al veel beter uit.

Binnenin ging het iets minder vlot. Het waren soms vele discussies met de werfleiders en mijn visie. Toch was ik blij dat ze er waren. Een vloer, plafond etc. leggen is niet zo mijn ding. Geef mij maar liever een make-upborstel en foundation. Zo was mijn taak al snel beslist… Schilderwerken Nathalie werd de voorbije maanden mijn tweede job.

De werken zijn nu eindelijk tot een einde gekomen en neem met plezier afscheid als schilder en mijn twee werfleiders. Op naar het echte werk, namelijk jullie in de watten leggen met make-up en styling advies.

opening salon opening salonopening salon

 

opening salon opening salon

Daarom ga ik deze week mezelf promoten en enkele redenen geven waarom jullie net tot bij mij moeten komen. Ik neem er even mijn ego bij en hier komt het:

  1. Er zal telkens cava, koffie of andere dranken klaarstaan tijdens een bezoek.
  2. Heb je een date, sollicitatie of gewoon een leuke avond gepland? Ik kan je van kop tot teen stylen zodat JIJ de ster van de dag/ avond bent.
  3. Nood aan wat tips en tricks qua kleren of make-up? Ik leer je graag mijn technieken, zodat je als “pro” naar buiten gaat.
  4. Geen zin om alleen te komen of zin in een girlsnight? Kies één van de leuke workshops. Plezier verzekerd!
  5. Ga je graag shoppen, maar ben je de miskopen beu? Kies voor een personal shopping en ik toon je hoe je die miskopen in het vervolg moet laten hangen.
  6. Trouwplannen? Eerst en vooral proficiat! Ik help je graag die dag met een volledige styling. Geen stress nodig door van het één naar het ander te rijden. Ik kom naar je thuis om je haar en make-up te verzorgen.
  7. Mannen ook jullie kunnen naar hier komen. Willen jullie, jullie imago (wat je uitstraalt) en je karakter (wie je bent) af stemmen op elkaar? Ik geef jullie raad en shoptips.
  8. Een themafeestje, carnaval of Halloween? Kom en je gaat buiten met de gewenste look. (Clown, duivel, travestiet, monster,..)
  9. Wil jij niet omgetoverd worden, maar zoek je een leuke activiteit bij een kinderfeestje, lente/communiefeest? Kan allemaal!
  10. Last but not least. Ben je van plan een reclamespot, film of tv-serie te maken? Met mij als make-upartist en styliste zijn jouw acteurs van kop tot teen verzorgd en cameraklaar.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen eens langs te komen volgend weekend of later. Dan rest me nog één ding: een grote dank uitbrengen aan Philip Van Acker en mijn mama en papa! Zonder hun was ik nooit zover geraakt en was mijn salon alles behalve zo mooi geworden.

No Comments

Geef een reactie